donderdag 24 april 2008

1 mei - bij Jeugd met een Opdracht op Heidebeek (Heerde)


Jeugd met een Opdracht "Heidebeek" houdt op Hemelvaartsdag, 1 mei, Open Dag. Een goede gelegenheid ons werk van dichterbij te leren kennen. Of om jouw mogelijkheden voor werken in zending te ontdekken.

Aan de dag wordt meegewerkt door Inside Out, het koor dat kortgeleden optrad in de finale van het tv-programma Idols, samen met winnares Nikki. Inside Out is ambassadeur van Jeugd met een Opdracht.

-Om 10.00 uur gaan de deuren open en is er koffie/thee
-Om 11.00 uur is het welkomstprogramma
-De Open Dag duurt tot 16.00 uur

Op het jeugdveld staat een pannakooi en worden allerlei andere activiteiten voor jongeren aangeboden. Gedurende de hele dag zijn er verschillende presentaties en is er informatie verkrijgbaar over alle activiteiten, bedieningen en opleidingen. En er is uiteraard volop gelegenheid met een van onze medewerkers een gesprek aan te knopen.

Mussenkampseweg 32, Heerde (ten westen van rijksweg A50)
Vanaf bushalte De Keet (lijn 90, Apeldoorn-Zwolle v.v.) onderhouden we een pendeldienst.
Telefoon heidebeek: 0578 691534

maandag 21 april 2008

Opgave nog steeds mogelijk!

Opgave voor het seminar met Gerard de Groot is nog steeds mogelijk!
(We hebben momenteel al 30 deelnemers)

maandag 14 april 2008

donderdag 10 april 2008

nieuws



correctie: "... de vraag of hij met ons wilt samenwerken." (4e regel onder Sijtje Tollenaar)





donderdag 3 april 2008

HART voor Assen: uitnodiging


De achtste bijeenkomst van dit seizoen zal zijn dinsdag 8 april 2008 in de Bethelkerk, Groningerstraat 14 ( t.o. Action). Aanvang: 12.15-13.30 uur.

Erik Beukema zal uitleg geven over de Gospeltour die de bekende zangeres Rebecca St. James gaat doen o.a. in Nederland. Erik wil graag met ons delen of er mogelijkheden zijn om als kerken en groepen betrokken te zijn bij een evt. concert van Rebecca in "De Smelt." We willen graag van hem horen hoe hij zich dat voorstelt.


Programma:
12.15 uur: Ontvangst en ontmoeting
12.30 uur: Maaltijd
13.00 uur: Bemoediging en gebed
13.30 uur: Sluiting

Kosten voor de maaltijd: € 5,-- (opgave vooraf hoeft niet, maar wordt wel op prijsgesteld)
Stoffer Otten.

woensdag 2 april 2008

Verslag van de revisited, afgelopen zaterdag


Maurits, Dorien, Leontine, Dirk Jan, Gerda, Mariana, Samuel, Ina & Luc.
Om 15.30 uur mochten we samen met een drietal DTS-studenten onze gasten uit Musselkanaal verwelkomen: Luc & Ina van der Woude (oud JmeO-ters) en Dirk Jan en Gerda.
De doelstellingen van de 4K hebben we toegelicht d.m.v. een powerpointpresentatie en de studenten hebben iets verteld over hun outreach-fase in Assen en omgeving, maar ook wat een DTS (Discipelschap Training School precies inhoudt).
Samen met onze vrienden uit Musselkanaal hebben we naar mogelijkheden gekeken en er samen voor gebeden wat wij voor elkaar in de toekomst kunnen betekenen. Als positief resultaat van deze ontmoeting, komt er in april het voorbedeteam van JmeO naar eerder genoemde plaats toe. Dit voorbedeteam zal in mei ook naar Assen toekomen.
We mogen terug kijken naar een zeer geslaagde revisited-dag, waar we elkaar vanuit Gods woord mogen bemoedigen en nieuwe contacten (netwerk) voor Gods Koninkrijk in het noorden hebben mogen leggen.
Voor meer info over de 4K: zie www.ywam.nl/4k